top of page

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

Behalve voor de ´gewone´ tandartsbehandelingen als controle en gaatjes vullen, kunt u ook voor het specialistische werk bij Tandartspraktijk Luijten terecht. 

 

Na het behalen van het officiele tandartsendiploma in 1977, is tandarts Tiny Luijten nooit gestopt met nascholing. Luijten: "De ontwikkelingen in de tandheelkunde volgen elkaar snel op. Je moet jezelf wel scherp houden door regelmatig seminars, cursussen en congressen bij te wonen zodat je weet met welke middelen je je patiënten de best mogelijke behandelmethode kunt bieden. Als tandarts ben je nooit uitgeleerd." 

 

Betekent dit dat je altijd voorop loopt qua behandelmethodes? Tiny: "Als het zo makkelijk was... nee, je probeert natuurlijk wel zoveel mogelijk kennis en kunde te beheersen maar je moet niet alles zelf willen doen. De tandheelkunde is daarvoor veel te specialistisch geworden.  Ik houd me vooral bezig met het grotere geheel; praktijkbeleid, kwaliteitsbewaking, de controles en consulten. Ik stel de indicaties, leg de behandelmethodes aan de patiënt uit en voer na overleg met de patiënt de afgesproken behandelingen uit. Het belang van mijn patiënt en de kwaliteit van de zorg staat voor mij altijd voorop."

Verwaarlozing

 

Preventie is het best bewaarde geheim in de tandheelkunde. Helaas komt het nog steeds voor dat mensen hun gebit verwaarlozen.

 

Op de foto's hierboven ziet u enkele voorbeelden van verwaarlozing. 

Trauma

 

Een klap of een ongeluk kan er voor zorgen dat er schade ontstaat aan 1 of meerdere tanden.


Omdat het voor een leek niet altijd goed in te schatten is hoe groot de schade aan uw gebit is, adviseren we u om zo snel mogelijk contact op te nemen met de tandarts.

Esthetica

 

Heeft u wensen voor een (nog) mooier gebit? We helpen u graag!

 

 

Hierboven ziet u een paar voorbeelden van wat er mogelijk is. Hebt u wensen? Meld het ons, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

bottom of page