top of page

Wij zijn er trots op dat wij u al sinds 1978 van dienst mogen zijn!

Onze openingstijden zijn:

 

Van maandag t/m woensdag van 8:30 - 13:00 uur en van 13:30 -  17:00 uur.

De praktijk is gesloten van 13:00 - 13:30 uur in verband met lunchpauze.

Onze beluren zijn van maandag t/m woensdag van 8.30 - 11.00 uur en van 13.30 -16.00 uur. 

                         

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Wij willen er graag voor zorgen dat u een mooie en gezonde mond heeft en houdt. Kwaliteit staat bij ons voorop.

 

Ook zullen we er alles aan doen om uw behandeling/bezoek aan de praktijk op een zo prettig mogelijke manier te laten verlopen. Als u dat prettig vindt, kunt u bijvoorbeeld ook uw eigen muziek meenemen op uw muziekdrager en hier naar luisteren tijdens de behandeling. Een verdoving voor een behandeling  is uiteraard altijd mogelijk. En ook aan de kleintjes wordt gedacht; voor de allerkleinsten is er een leuke verrassing.

 

Wilt u meer weten over ons en onze behandelmogelijkheden, zoals o.a. cosmetische tandheelkunde, wortelkanaal- en tandvleesbehandelingen, witte vullingen, porseleinen kronen en bruggen, prothesen en klikprotheses (op implantaten) neem dan gerust contact met ons op!

Spoed?

 

Bel Tandartsenpost Eindhoven 040-3111915

 

Voor spoedgevallen na reguliere openingstijden, in het weekend en tijdens vakanties, kunt u contact opnemen met bovenstaand nummer. 

Extra info: Patiënten met pijn worden altijd dezelfde dag nog geholpen.  

Downloads

 

Via de link op deze pagina kunt u folders als PDF-bestand bekijken en/of downloaden.

 

Alle folders (overzicht)

 

Om de PDF-bestanden te kunnen bekijken of te kunnen afdrukken, heeft u Acrobat Reader nodig die u gratis kunt downloaden van de Adobe website.

 

Wilt u meer weten over een onderwerp? Maak dan een keuze en klik de folder aan. De PDF-bestanden zullen worden geopend in een nieuw venster. 

 

Als u de PDF-bestanden wilt opslaan op uw eigen computer gaat u op de betreffende link staan en klik hier met uw rechtermuisknop op, kies vervolgens voor 'doel opslaan als' en selecteer een map op uw computer waar het PDF-bestand moet worden opgeslagen.

Links

 

Hieronder vindt u een aantal interessante links. Wanneer u op de link klikt, opent de bijbehorende website in een nieuw venster.

 

Dental info

 

Kwaliteitsregister Tandartsen

 

Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT)

 

Nederlandse Zorgautoriteit

 

Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT)

 

Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI)

 

Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP)

 

Ivoren Kruis

 

Straumann Implantaten

bottom of page